RUTA signerte kontrakt om bygging av Yippi Flatåsen 

Ruta Entreprenør har gleden av å kunngjøre at det er inngått totalentreprisekontrakt for det første byggetrinn ved Yippi Flatåsen. Avtalen verdt ca. 270 mill. ekskl. mva. innebærer bygging av Yippi Flatåsen B3 som omhandler to bygninger med totalt 154 leiligheter over et felles parkeringsareal. Kontraktsigneringer er et resultat av et tett samarbeid mellom partene for å videreutvikle og optimalisere prosjektet. 

I perioden forut kontraktsignering har begge parter arbeidet målrettet for å sikre at prosjektet oppfyller boligkonseptets visjon om høy kvalitet til lav pris. Ruta har bidratt til å videreutvikle kostnadseffektive løsninger og har fokusert på høy grad av standardisering for å realisere effektiv taktproduksjon for trimmet bygging.  

Avdelingsleder for prosjektutvikling Tommy Endré Jensen er veldig fornøyd med kontraktsigneringen som marker en ny milepæl for samarbeidet;  

«Vi er veldig fornøyde med samarbeidet så langt og gleder oss over at prosjektet nå går over i utførelsesfasen. Prosjektering og kontrahering av underentreprenører pågår, og etter plan forventer vi oppstart byggeplass i løpet av oktober».  

I produksjonsperioden vil Ruta ha stort fokus på å måle og registrere produserte timer per enhet, dette for å videreutvikle løsninger for boligkonseptet Yippi. Målet er at disse målingene skal materialisere seg i videre byggetrinn og være en viktig bidragsyter for å realisere ambisiøse planene for Yippi-konseptet.  

Illustrasjon: Vizwork