Ruta Entreprenør bygger nye skoler og idrettsanlegg i Våler

Onsdag 23.08 signerte kommunedirektør Ivar Nævra og Jørn Andrè Hugdal fra Ruta Entreprenør AS kontrakten for utbyggingen av nye skoler og idrettsanlegg i Våler kommune. Oppstarten vil skje i løpet av høsten, med siste ferdigstillelse i september 2025. 

Den totale rammen er på over en halv milliard kroner, noe som gjør dette til den største investeringen i Våler kommune noensinne. Vedtaket om utbyggingen ble gjort av et enstemmig Våler kommunestyre 22. desember 2022. 

Ivar Nævra er klar på at området blir en svært viktig del av det planlagte Våler sentrum. Skoleprosjektet huser viktige sentrumsfunksjoner og vil være samlende for hele kommunen.  

Ordfører Reidar Kaabbel er også svært positiv: «Dette er en stor dag for hele Våler kommune. Jeg håper vi kan oppnå at vår alles nye storstue kan ha et yrende liv med fokus på læring, utvikling, kultur og folkehelse.» 

 

Fra venstre kommunedirektør Ivar Nævra, Reidar Kaabbel – ordfører Våler kommune og Jørn Andrè Hugdal fra Ruta Entreprenør AS.