Ruta Entreprenør signerte kontrakt med Tangentoppen AS

Ruta Entreprenør og Tangentoppen AS signert 15. mars avtale om utbyggingen av Tangentoppen.

Ruta Entreprenør og prosjektselskapet Tangentoppen AS har signert avtale om prosjektet Tangentoppen. Kontrakten omhandler bygging av 50 leiligheter fordelt på fire blokker med næringsareal i 1. etasje i Nesodden kommune.

 

Prosjektet har salgsstart rett før påske, og med en god forhåndsinteresse er det forventet oppstart byggeplass i løpet av tredje kvartal i 2021.

«Prosjektet vil med grønne og parkmessige kvaliteter, bli et flott tilskudd til Tangen sentrum. Kommunen har ønsket å utvikle gatetunet nord for Tangenten, Nesoddens kommunesenter som en pollinerende og blomstrende park. Når man flytter til Tangentoppen skal man få følelsen av å bo og leve i det grønne, samtidig som man er midt i sentrum av alt hva Nesodden har å by på»
sier Jeannette Wikstrøm fra WIR Arkitekter, ansvarlig arkitekt for regulering og utvikling av prosjektet.

 

Administrerende direktør i Ruta, Rune Storm, var også fornøyd med kontraktinngåelsen:

«Vi er veldig glade for å ha inngått avtale om bygging av Tangentoppen, og vi ser frem til å komme i gang med prosjektet. Det er svært gledelig at vi nå har inngått avtale om vårt første boligprosjekt på Østlandet. Dette er et viktig steg for videre utvikling av vårt avdelingskontoret her nede».

Prosjektet har en kontraktsverdi på ca. 150 millioner kroner eks. mva.