Ruta Entreprenør AS blir generalsponsor for Strindheim TF og Strindheim Kunstgress AS.

Gode medspillere er viktig i fotball, både på og utenfor banen. Med ett nytt partnerprogram i sekken har Strindheim brukt 2016 for å få enda flere samarbeidspartnere med på laget. Nylig ble arbeidet kronet med suksess.

31.januar signerte Strindheim TF en avtale som gjør Ruta Entreprenør AS til generalsponsor for klubben. Samtidig signerte Strindheim Kunstgress AS en avtale som gjør Ruta Entreprenør AS til banesponsor for baneselskapet. De to avtalene tilfører fotballen på Strindheim betydelig kraft for videre utvikling. Avtalene har i første omgang en varighet på 1 år med mulighet for forlengelse. Og begge parter har en klar intensjon om et langsiktig samarbeid.

«Dette er en betydelig avtale for oss, og ikke minst en avtale som tilfører kompetanse, kapasitet og entusiasme for å utvikle klubben. Vi er svært glade for at vi med Ruta Entreprenør AS har fått en samarbeidspartner som er like entusiastiske som oss i å utvikle Strindheim TF og fotballarenaen i bydelen vår. Dette er et viktig steg i vår strategi med å være en bydelsklubb, en utviklingsklubb og en attraktiv klubb. En vital fotballklubb er et attraktivitetselement for bydelen» sier styreleder Christian Haugen i Strindheim TF.

Rune Storm, daglig leder i Ruta Entreprenør AS sier dette om avtalen: «Vi er jo rimelig fotballinteresserte i Ruta. Gjennom vår virksomhet bringer vi også kunnskap innen omdømmebygging og forretningsutvikling til Strindheim, og vi likte bydelsperspektivet for klubben hvor unge talentfulle spillere kan utvikle seg. Strindheim sine representanter fremsto tydelige og ambisiøse, og for oss opplevdes dette profesjonelt og litt annerledes enn de fleste andre sponsor søknader. »

«Hos Strindheim TF fant vi sammenfallende interesser og en samarbeidspartner som står for noe som passer med våre verdier – kunnskap, engasjement og folkelighet. Det er viktig når vi velger samarbeidspartnere» sier Lars Storsve, markedssjef i Ruta Entreprenør AS.

De nesten 1000 utøverne og 150 tillitsvalgte i Strindheim TF og Strindheim Fotball Yngres avdeling får nå Ruta Arena som ny hjemmebane. Gjennom avtalen med Strindheim Kunstgress AS blir dette det nye arenanavnet for de 2 banene som ligger nærmest Leangen ishall og Leangen Travbane.
Styreleder i Strindheim IL og Strindheim Kunstgress AS, Marianne Kartum sier at Ruta Entreprenør AS gjennom avtalen bidrar til en forsterket innsats for utviklingen av fotballanlegget på Leangen. «Med en bydel i vekst og med Leangen Idrettspark i utvikling er det utrolig godt jobbet å få på plass denne avtalen. Det bekrefter at den store fotballaktiviteten i idrettslaget og bydelen er attraktiv for samarbeidspartnere” sier Kartum.

En del av avtalen er øremerket til ekstra spillerutviklingstiltak. Og som en del av samarbeidet opprettes det en egen talentutviklingspris : Ruta Talentpris@Strindheim. 2 spillere vil får overrakt en pris ved en markering på slutten av sesongen. «Dette understøtter vårt fokus på spillerutvikling, som Strindheim har lange og gode tradisjoner for. Få klubber kan vise til å ha levert så mange spillere til Tippeliga, Obosliga og aldersbestemte landslag de siste 10 årene» avslutter Christian Haugen