Ruta Entreprenør signerte kontrakt med Fredensborg Bolig og Sebo Bolig for utbyggingen av Vikhammerstrand

Ruta Entreprenør og prosjektselskapet Vikhammerstrand AS signerte mandag 5. oktober kontrakten for byggetrinn 1 ved boligprosjektet Vikhammerstrand. Kontrakten omhandler byggingen av 51 leiligheter, 11 rekkehus og 5 eneboliger ved Vikhammer i Malvik kommune.

Oppstart byggeplass vil være i november med endelig overlevering sommeren 2022. Utbyggerne bak Vikhammerstrand AS er Sebo Boliger og Fredensborg Bolig. Totalt har de planer om å utvikle ca. 400 boligenheter ved den 40 dekar store tomta.

Administrerende direktør i Rune Storm i Ruta Entreprenør var veldig fornøyd med kontraktinngåelsen;

– Den store utbyggingen ved Vikhammerstrand var noe vi tidlig så oss ut som ett spennende prosjekt, og jeg er glad for at vi nå har signert kontrakten for byggetrinn 1. Prosjektet har flott beliggenhet, gode salgstall og ligger kun 10 minutter kjøretid utenfor Trondheim. Dette er med på å sikre god ordrereserve og arbeidsplasser for Ruta og våre samarbeidspartnere i Trondheims-området de neste årene. Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet og ser frem til et godt samarbeid med Byggherre. Sammen skal vi videreutvikle og sikre levering av et flott prosjekt innenfor gitte rammer og fremdriftsplan.

Daglig leder i Sebo Boliger Erling Bratland var også fornøyd med valget av entreprenør;

– Vi er fornøyde med å ha fått på plass en solid totalentreprenørentreprenør og ser frem til et godt samarbeid. Etter flere års forarbeid gleder vi oss til å sette spaden i jorda og starte utbyggingen på Vikhammerstrand.

Kontraktsverdien for byggetrinn 1 er på ca. 135 millioner kroner eks. mva.